STEBUKLINGAS IŠGYDYMAS NUO INSULTO PASEKMIŲ

Sveikatingumo centro „Naš Dom” gydytojo, Aleksej Chacinskij, pasakojimas:

Ši šeima pas mus atvyko iš Donecko srities – Pavel Arkadjevič ir Valentina Sergejevna. Jų vizito tikslas buvo šeimos galvos sveikatos atstatymas po išeminio insulto.

▪️ Liga, kaip dažnai nutinka, atsirado netikėtai. Pavel Arkadjevič vakare nuėjo miegoti, o ryte pabudo ir nebegalėjo atsikelti. Jie iškvietė greitąją pagalbą, paskui kelias savaites jis gulėjo ligoninėje ir grįžo namo atsistatymui. Po ligoninės vyras jau galėjo lėtai vaikščioti, tiktai dešinė ranka blogai pakluso ir kalbėti labai sunkiai sekėsi. Taip praėjo beveik du metai. Per šį laiką Pavel Arkadjevič būklė nepasikeitė, išskyrus tai, kad jis buvo depresijoje. Dažnai vyras tiesiog sėdėdavo ant suoliuko medžių pavėsyje ir tylėjo. Jei kas nors iš šeimos kreipdavosi į jį pabendrauti, jis pradėdavo verkti.

▪️ Remiantis statistika, maždaug pusė žmonių, patyrusių insultą, kenčia nuo depresinių sutrikimų.

▫️ Šeima greitai priprato prie mūsų dienos režimo. Pora visada buvo kartu. Optimistiškai nusiteikusi Valentina Sergejevna, laikė savo mylimą liūdną vyrą už parankės, jie kartu vaikščiojo ar sėdėjo ant suoliuko po medžiais. Prasidėjus procedūroms, Pavelą Arkadjevičių perduodavo į rūpestingas instruktoriaus Genadijaus rankas.

▫️ Mes darėme Pavelui Arkadjevičiui kontrastinį dešinės rankos aptrynimą, galvos, apykaklės, rankų ir kojų masažą. Po procedūros vyras kurį laiką ilsėjosi, gulėdamas ant kušetės, o Genadijus dažnai jam grojo gitara ir dainavo. Iš Pavelo Arkadjevičiaus veido buvo matyti, kad jam patiko ši „procedūra“.

▫️ Žmonėms, kenčiantiems nuo širdies ir kraujagyslių ligų, be augalinės dietos papildomai skiriame tamsių vynuogių sultis, riešutus, džiovintų vaisių mišinį, česnaką ir maltus linų sėmenis. Žolelių arbata parinkta taip, kad sumažintų cholesterolio kiekį ir skystintų kraują. Kasdienių mūsų medicininių susitikimų metu mes ne tik aptariame svečių sveikatą, bet ir meldžiamės už kiekvieną iš jų, ypač už sunkius ligonius, prašydami išgydyti juos pagal Dievo valią.

▫️ Jei atvirai, neturėjau daug vilčių pagerinti Pavelo Arkadjevičiaus sveikatą. Po insulto praėjo daug laiko, ir amžius jau buvo solidus. Tačiau antroje mūsų programos pusėje pastebėjome, kad jis pradėjo šypsotis ir geriau kalbėti. Prieš tai jis galėjo ištarti keletą aiškių žodžių, o dabar atsirado ištisi sakiniai, beveik kaip prieš insultą. Jo žmona buvo be galo laiminga. Be to vyro eisena tapo labiau užtikrinta, pagerėjo dešinės rankos judesiai. Kai taip atsitinka, kartais tiesiog negalite patikėti savo akimis.

▫️ Baigiantis programai Pavel Arkadjevič „IŠĖJO” iš DEPRESIJOS ir iš karto pradėjo GERIAU KALBĖTI. Žmona pažadėjo vėl atvažiuoti ir atvežti sanatorijai raudono granito statybai. Taip ir įvyko. Po kurio laiko jie vėl sugrįžo. Vyro sveikata buvo gera. Šie žmonės sudarė sandorą su Dievu, priimdami krikštą, ir tapo krikščionių bažnyčios nariais. Jie tikėjo, kad Dievas, kurį išpažįsta sanatorijos darbuotojai, padėjo jiems pasveikti.

▫️ Nors mes neprašome ir nelaukiame jokios svečių padėkos, ši šeima vis tiek atvežė raudono granito, kuris buvo panaudotas tvoros statybai. Iki šiol jis tarnauja kaip savotiškas paminklas, visiems primenantis nuostabų atvejį: Pavelo Arkadjevičiaus sveikatos atstatymą ir DIEVO MEILĖS jėgą.

Paruošta pagal: https://8doktorov.ru/isczelenie-ot-posledstvij-insulta/

Sveikatingumo centrą „Naš Dom” galite rasti:

Facebook – @obihody

https://ourhome.com.ua/

Please follow and like us:
0
Tweet 20
Pin Share20

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

RSS
Follow by Email
YouTube
INSTAGRAM