Kaip tapti nelaimingam savo mintyse

Laimė prieinama kiekvienam. To pasiekiame kasdieniais sprendimais ir veiksmais. Bet jei žmogus nuspręs tapti nelaimingas, jis taps. Šiame straipsnyje ir eisime priešingai: kalbėsime apie taisykles, kurių niekada neturėtume laikytis, nebent, žinoma, turime tikslą likusį gyvenimą praleisti neviltyje.

1 dalis

👉🏻 Kaip tapti nelaimingam savo mintyse

Nuo jūsų minčių ir to, kaip interpretuojate dalykus, labai priklauso jūsų gerovė. Jei norite būti nelaimingi, laikykitės šių taisyklių:

Susikoncentruokite į savo problemas. Kiekvieną dieną skirkite laiko giliai apmąstyti savo ribotumą, prastėjančią sveikatą ir vienatvę. Pastebėkite skirtumą tarp dabartinio gyvenimo ir jaunystės, apraudokite praeitį ir prakeikite dabartį.

❗Sutirštinkite tamsiąją dalykų pusę. Stenkitės nekreipti dėmesio į gėrį, bet kruopščiai išsaugokite visą blogį savo širdyje ir kiekviena proga prisiminkite tai. Iš ateities tikėkitės tik nemalonumų, ir jie neužtruks!

❗Apibendrinkite visus neigiamus reiškinius. Jei sutinkate egoistą, priminkite sau: „Visi žmonės yra savanaudiški“. Jei kas nors nepasiseka, pasakykite sau: „Man niekas niekada nepavyksta, aš toks nevykėlis ir nieko negaliu pakeisti”.

Kaltinkite save. Pagalvokite, kad dėl visko, kas jums nutinka, esate kaltas, ir nuolat priminkite sau, kad gaunate tai, ko nusipelnėte.

(Tęsinys rytoj 😊)

Šaltinis: Julian Melgosa knyga „Aktyvus ilgaamžiškumas“

Please follow and like us:
0
Tweet 20
Pin Share20

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

RSS
Follow by Email
YouTube
INSTAGRAM