30 MINUČIŲ per dieną, KURIOS GALI PAKEISTI TAVO GYVENIMĄ

Pati didžiausia nesėkmės priežastis – kantrybės stoka. O taip pat nesuvaldomas troškimas greitų rezultatų ir noras įgyvendinti visus troškimus – pagrindas daugybės nesėkmių. Sėkmė reikalauja laiko. Didelė sėkmė – daug laiko!

Yra toks veiksmingas metodas bet kokiam žmogui ir bet kokiai situacijai.

Tas metodas vadinasi “PUSVALANDŽIO TEORIJA”. Vertingas tuo, kad tinka apsoliučiai visiems ir integruojasi į bet kokį tvarkaraštį. Bendra mintis ta, kad jūs kiekvieną dieną, pusę valandos darote tą patį veiksmą, o tobulėjant darote vis profesonaliau.

Pavyzdžiui, jūs kiekvieną dieną pusę valandos skiriate skaitymui. Niekai, argi ne taip? Bet taip per metus jūs perskaitysite apytiksliai 24 knygas – ir tai daugiau nei dauguma žmonių perskaito per 10 metų!

Darykite tai, ką visą laiką atidėliojote dėl laiko stokos kitam kartui. Po kurio laiko, pvz., pusmečio sekimo „pusvalandžio teorija“, atsigręžkite atgal ir prisiminkite nuo ko jūs pradėjote. Jūs būsite nustebinti, kiek pajudėjote į priekį tik per 30 minučių per dieną. Atminkite, kad jūs jau darote daug daugiau nei kiti žmonės. Būkite kantrūs. Nesitikėkite, kad rezultatų pasieksit greitai. Kuo didesnis jūsų tikslas, tuo daugiau reikės žingsnių.

Apie ką jau ilgą laiką svajojote, gal ko nors norėjo išmokti, ir vis tam pritrūksta laiko, ryžto ar tikėjimo?! Ši kasdienio „PUSVALANDŽIO TEORIJA” mane asmeniškai įkvėpė pradėti jau šiandien. Kas prisijungs? Labai tikiuosi 😀 !!!

Šaltinis: https://proekt7d.ru/30-minut-v-den-izmeniat-tvoiu-zhizn/…

Please follow and like us:
0
Tweet 20
Pin Share20

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

RSS
Follow by Email
YouTube
INSTAGRAM