SUSTABDYK AIDS – šį kartą apie šią mirtiną baisią ligą

⛔️ Kiekvieną dieną Rusijoje užregistruojama vidutiniškai 210 naujų ŽIV užsikrėtimo atvejų ir 80 ŽIV užsikrėtusiųjų miršta. Rusijoje gyvena apie 1,1 mln užsikrėtusiųjų ŽIV.(Lietuvos statistiką rasite straipsnio pabaigoje.)

Visą mano patirtį, susijusią su AIDS, galima susumuoti 3 pavyzdžiais:

♦️ Žmogus sirgo skrandžio opa. Jis visada labai nervinosi. Keletą kartų jis atėjo pas mane skųsdamasis skausmu pilve. Prieš pat tapdamas mano pacientu, jis neteko daug kraujo, todėl jam paskyrė kraujo perpylimą. Tais laikais niekas apie ŽIV infekciją negalvojo, todėl kraujas nebuvo tiriamas. Po dešimties metų mano pacientas susirgo AIDS ir po 6 mėnesių mirė.

♦️ Antrasis pacientas buvo narkomanas. Daugelį metų jis buvo prilkausomas nuo heroino. Kai norėjo pradėti naują gyvenimą, buvo per vėlu. Laboratoriniai tyrimai parodė, kad jis turi ŽIV infekciją. Po 2 ar 3 mėnesių jis grįžo su baisia infekcija ant rankos. Supratau, kad vėl vartoja narkotikus. Tai buvo paskutinis kartas, kai jį mačiau.

♦️ Mano trečiasis pacientas buvo krikščionis. Kartą jis atėjo pas mane medicininei apžiūrai. Man sukėlė nerimą mazgeliai kairėje kaklo pusėje. Daviau siuntimą kai kuriems tyrimams. Šie parodė, kad jis ŽIV infekuotas. Patikrinęs pacientą, sužinojau, kad jis homoseksualus, tačiau prieš penkeris metus atsisakė ankstesnio gyvenimo būdo ir tapo krikščioniu. Tikėtina, kad jis jau miręs.

Šie 3 atvejai atspindi 3 pagrindinius AIDS plitimo būdus: KRAUJAS, NARKOTIKAI, SEKSAS.

✅ Tačiau faktas yra tas, kad visi trys galėtų būti gyvi ir sveiki, jeigu jų santykiai ir elgesys būtų paremti Dievo įsakymais. Jei gyventume taip, kaip sako Dievas, nekiltų pyktis, nuoskaudos, kurios taip dažnai tampa opų priežastimi, žmonės nenaudotų narkotikų ir neturėtų tos pačios lyties seksualinių santykių (taip pat ir atsitiktinių santykių).

🔹 Biblijoje Dievas pažada: „Jeigu iš tikrųjų klausysite VIEŠPATIES, savo Dievo, balso, – sakė Jis, – ir darysite, kas dora Jo akyse, paisydami Jo įsakymų ir laikydamiesi visų Jo nuostatų, nevarginsiu jūsų jokia liga, kuriomis varginau egiptiečius, nes esu jus gydantis VIEŠPATS.“ (Išėjimo knyga 15, 26).

🔹 Dievas pasakė: Aš tave sukūriau ir žinau, kas tau naudinga. Laikykis Mano sveikatos receptų, nes tai, kaip nuspręsi gyventi šiandien, turės įtakos tavo gyvenimui ateityje.

Ar gyvenate ŠIANDIEN taip, kaip norėtumėte gyventi RYTOJ?

Straipsnis paruoštas pagal Kei Kuzmos knygą „Visada formoje“

https://8doktorov.ru/stop-spid/

2020-12-01 pažymint Pasaulinę AIDS dieną, Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro (ULAC) medikai informuoja, kad šiemet naujų ŽIV atvejų Lietuvoje nustatyta mažiau nei pernai per tą patį laikotarpį, ŽIV dažniau plito per heteroseksualius santykius.

Pasak ULAC stebėsenos duomenų, per 11 mėnesių Lietuvoje diagnozuoti 104 nauji ŽIV infekcijos atvejai, iš kurių 74 vyrams ir 30 moterų. Tai 30 atvejų mažiau nei pernai per tą patį laikotarpį.

Pagal galimą užsikrėtimo būdą kas antras žmogus, kuriam šiemet nustatyta ŽIV infekcija užsikrėtė lytinių santykių metu – dauguma (42) heteroseksualių ir 10 – homoseksualių santykių metu; dar 25 asmenys šiais metais užsikrėtė ŽIV vartodami švirkščiamuosius narkotikus bei 27 asmenų galimas ŽIV užsikrėtimo būdas nenustatytas.

Iš viso iki š. m. gruodžio 1 d. Lietuvoje užregistruoti 3427 ŽIV užsikrėtę žmonės, iš kurių vyrų 3,7 karto daugiau nei moterų – atitinkamai 2703 vyrai ir 724 moterys.

http://www.ulac.lt/…/siemet-nauju-ziv-atveju-nustatyta…

Please follow and like us:
0
Tweet 20
Pin Share20

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

RSS
Follow by Email
YouTube
INSTAGRAM