Natūralios priemonės, padedančios metant rūkyti

👉🏻Kad būtų lengviau susidoroti su blogu įpročiu, reikia padėti organizmui atsikratyti nikotino. Tam padės vanduo ir vitaminų sultys.

Kad žmogui būtų lengviau mesti rūkyti, jo organizmui reikia vandens ir tam tikrų vitaminų. Vanduo padeda pašalinti nikotiną su šlapimu. Vitaminas C yra puikus priešnuodis nikotinui. Vitaminas A atkuria tabako dūmais pažeistas kvėpavimo takų gleivinės ląsteles. B grupės vitaminai apsaugo nuo nerimo ir palaiko valią. Sultyse, skirtose apsivalymui nuo nikotino, yra visi ingredientai, kurie gali padėti buvusiam rūkaliui, idealiomis proporcijomis: vitaminas C – laimuose, vitaminas A – morkose, vitaminas B – daigintuose kviečių grūduose.

👉🏻Tailando Srinakharinwirot universiteto atlikto tyrimo duomenimis, žaliosios citrinos (laimai) slopina norą rūkyti. Įrodyta, kad kuo daugiau suvartojama vaisių, ypač laimų ir citrinų, tuo mažesnis noras rūkyti.

VITAMINŲ SULTYS

Vienai porcijai (250 ml) reikės:

▫ 2 laimų (žaliųjų citrinų) arba citrinų,

▫ 4 vidutinio dydžio morkų,

▫ 1 a.š. šaukštas daigintų kviečių grūdų,

▫ 1 arb. šaukštelis saldiklio (klevų sirupo, medaus) arba pagal skonį stevijos,

▫ 2 mėtų lapelių.

Nulupkite laimus, kad išvengtumėte pernelyg aštraus skonio. Sulčiaspaudės pagalba iš laimų ir morkų išspauskite sultis. Smulkintuvu sultis išplakite kartu su daigintais kviečių grūdais ir saldikliu. Pabaigoje įdėkite mėtų lapelius.

Paruošta pagal: 8doktorov.ru

Please follow and like us:
0
Tweet 20
Pin Share20

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

RSS
Follow by Email
YouTube
INSTAGRAM