Sveikas gyvenimo būdas pakeitė netgi charakterį

▫Aš gimiau su intrakranijiniu spaudimu ir deguonies badu (hipoksija). Liga neleido pilnavertiškai gyventi. Nuo pat gimimo kankino nuolatiniai galvos skausmai, pykinimas ir vėmimas. Dažnai teko gulėti ligoninėje. Mokykloje negalėjau normaliai mokytis. Laimei, ryžausi pakeisti savo gyvenimą.

▫Mokytojai padėjo man baigti mokyklą. Paskui tapau bitininku. Bet galvos skausmai neleido džiaugtis gyvenimu. 2001 metais lankiau evangelizacinę programą ir pasikrikštijau. Labai tikėjausi pasveikti, bet įpročių nekeičiau, valgiau viską iš eilės, nesuvokdamas, kad taip dar labiau silpninu savo sveikatą.

▪️Po kurio laiko sužinojau apie programą “Nauja pradžia”, klausiausi paskaitų. Nuo tada pradėjau domėtis sveika gyvensena, galvojau, kaip pakeisti savo gyvenimą. Atsirado tikėjimas, kad galiu keistis ir nebeskaudinti savo artimųjų.

▪️Per eilinį galvos skausmo priepuolį paskambinau centro “Nauja pradžia” administratorei ir papasakojau apie savo problemą. Ji išklausė mane, davė patarimų. Nuo to laiko pradėjau keisti savo mitybą. Palaipsniui priepuolių intensyvumas ir dažnis mažėjo, o laikui bėgant ir vaistų nebereikėjo.

👉🏻2017 metais baigiau Sveikos gyvensenos instruktorių mokyklą. Galvos skausmai vis dar vargino, bet visada padėdavo 8 sveikatos principai: pasivaikščiojimai gryname ore, sveika mityba, fizinio lavinimo užsiėmimai, susilaikymas, miegas, hidroterapijos procedūros – tai padėdavo pasijusti geriau, sustabdyti skausmą.

👉🏻Šiuo metu mane pakvietė dirbti į sveikatos centrą Kryme. Išmokau kepimo meno. Dabar kepu sveiką duoną su raugu iš kvietinių, viso grūdo ruginių ir sijotų miltų su nerafinuotu augaliniu aliejumi. Labai skani, maistinga ir naudinga duona.

👉🏻Dėka sveikos gyvensenos pasikeitė net charakteris. Tapau ramesnis ir linksmesnis. Galvos skausmai jau nebevargina. Jaučiuosi sveikas ir laimingas žmogus. Poilsiautojams patinka mano kepama duona, džiaugiuosi, kad galiu tobulėti ir būti naudingas žmonėms. Visus šiuos pasiekimus ir pokyčius manyje padarė Dievas. Jis davė tikėjimą, susidomėjimą, norą veikti ir visišką kūno ir sielos išgydymą. Dievui nieko nėra neįmanomo. Šlovė Jam ir dėkingumas!

Savo patirtimi dalinosi: Aleksėj Prokofjev

Šaltinis: 8doktorov.ru

Please follow and like us:
0
Tweet 20
Pin Share20

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

RSS
Follow by Email
YouTube
INSTAGRAM