Mitybos korekcija padėjo sumažinti svorį 8 kg

Mitybos koregavimas ir dar keli sveiki įpročiai padėjo Dinai išspręsti antsvorio, venų varikozės problemą ir normalizuoti virškinimą.

Virškinimo problemos paūmėdavo vasarą, įvairių šviežių vaisių ir daržovių laikotarpiu. Sveikatos problemų atsirado ir mano vyrui. Supratome, kad norint atstatyti organizmą, būtina keisti mitybą.

▫Pusryčiams pradėjome gaminti žaliuosius, o vėliau ir vaisinius kokteilius, kad dienos pradžioje pamaitintume organizmą vitaminais, mikro ir makro elementais, antioksidantais. Kaip ir daugumai žmonių, jų mūsų mityboje trūko. Į savo racioną įtraukėme vegetariškų patiekalų, kurių anksčiau negaminome.

▫Dabar pusryčiams labai mėgstu avižinių dribsnių košę su vaisiais, uogomis, datulėmis, įvairiomis sėklomis: linų, moliūgų, saulėgrąžų. Sriubas gaminame tirštesnes nei anksčiau. Būtinai du kartus per dieną valgome ankštinius produktus: pupeles, spindulines pupuoles (Mung pupeles), soją, lęšius, avinžirnius. Iš jų gaminame ir kotletus. Pradėjome gamintis sojos pieną.

▫Perkame tik viso grūdo miltus: kvietinius, ryžių, ruginius. Kepinius gaminu iš bemielės tešlos.

▫Visus produktus perkame tik nerafinuotus, aliejų tik pirmo šalto spaudimo. Vietoj cukraus naudojame topinambų sirupą, medų, datules. Praktinis fondo „Už sveiką gyvenseną“ naudingos mitybos kursas padėjo man išmokti gaminti skanų ir sveiką maistą.

👉🏻Kiek daugiau nei metai praėjo, kai pakeitėme mitybą ir jau džiaugiamės naujo gyvenimo būdo rezultatais. Kūnas atjaunėjo: pagerėjo veido spalva, išsilygino raukšlelės, ženkliai pagerėjo bendra savijauta, sustiprėjo imunitetas, 8 kg sumažėjo svoris, nors maisto kiekio nemažinome.

👉🏻Anksčiau, dėl venų išsiplėtimo, dažnai naudojau nuskausminančius tepalus, periodiškai darydavau injekcijas. Dabar kojos nebeskauda ir venos, kaip anksčiau, neiššoka.

Savo patirtimi dalinosi: Dina Gostiuchina

Šaltinis: 8doktorov.ru

Please follow and like us:
0
Tweet 20
Pin Share20

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

RSS
Follow by Email
YouTube
INSTAGRAM