Kaip man padėjo gydymas šaltu vandeniu

Šalto vandens procedūros Anai labai padėjo nuo daugelio ligų:

▫️Turėjau akinius +3,75 dioptrijų ir net su jais pradėjau blogai matyti. Pradėjau daryti AKIŲ mankštą ir masažą, ir tuo laiku paskaičiu apie akių VONELES. Dariau jas kasdien daugiau nei mėnesį. Pasekmė – visiškai nebereikia akinių. Nepasakysiu, kad mano regėjimas atsistatė 100%, bet skaitau be akinių, regėjimas žymiai pagerėjo.

▫️Man taip pat buvo diagnozuota koksartrozė. Gydytojas sakė, kad tai stambių SĄNARIŲ pažeidimas ir, kad tai negrįžtamas procesas. Jau žinodama apie gydymą vandeniu, paskaičiau apie vaikščiojimo BASOMIS po sniegą naudą. Netrukus iškrito pirmasis sniegas. Tuo metu mano kelis buvo sutinęs. Vaikščioti sniegu basomis buvo baisu, nes neseniai sirgau plaučių uždegimu. Bet pasimeldus, ryžausi. Ir Dievas padarė stebuklą – patinimas atslūgo! Kitą dieną sniegas ištirpo, bet vaikščiojau basomis po šlapią žolę. Nuo tada tai darau kiekvieną dieną.

▫️Sumažėjo kelio skausmas, galiu be skausmo sulenkti ir ištiesti koją. Tai paskatino mane daryti APVYNIOJIMUS šalta linine PAKLODE. Pirmos procedūros metu buvo labai stiprus skausmas, bet vėliau palengvėjo. Iki penktos procedūros nejaučiau šilumos po sėdmenimis, vėliau pamažu pradėjau jausti.

Taip pat turiu kaklo, krūtinės, juosmens osteochondrozę ir išvaržas tarp visų juosmens diskų. Iki dešimtos procedūros buvo šalčio jausmas po juosmenine nugaros dalimi ir tik po vienuoliktos palaipsniui, bangomis pradėjau jausti šilumą. Tik po septynioliktos procedūros pajutau visišką sušilimą, o tai rodo, kad atsistato šių sergančių organų kraujotaka. Jau padariau 20 apvyniojimo procedūrų, toliau noriu naudoti „ispanišką apsiaustą“.

▫️Kai didieji rankų pirštai skaudėjo ir patino prie pagrindo, dariau 5 minučių šaltas voneles RANKOMS prieš miegą, tada užsimaudavau kumštines pirštines ir eidavau miegoti. Skausmas žymiai sumažėjo.

🧡 Šlovė Dievui už Jo meilę ir tokias paprastas, prieinamas ir veiksmingas priemones mūsų gydymui ir atstatymui.”

Ateinančiomis dienomis skaitykite išsamiau apie šias vandens procedūras.

Paruošta pagal: https://8doktorov.ru/kak-mne-pomoglo-lechenie-holodnoj…/

Please follow and like us:
0
Tweet 20
Pin Share20

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

RSS
Follow by Email
YouTube
INSTAGRAM