Natūralios priemonės padėjo išgydyti šlapimos pūslės ligą

Atsisakęs šlapimo pūslės auglio pašalinimo operacijos, Vasilijus gydėsi natūraliomis gamtos priemonėmis, kurios ir padėjo išgyti. Dalinamės šio žmogaus istorija.

2018 metų rudenį mano vyrui buvo diagnozuotas šlapimo pūslės auglys. Jį paguldė į ligoninę apžiūrai, o penktą dieną turėjo atlikti punkciją. Nebuvome tikri dėl šio metodo saugumo, todėl tyrimo atsisakėme. Vyriausias gydytojas pasakė, kad reikia ruoštis operacijai, ir kuo greičiau. Neilgai svarstę, nusprendėme palikti ligoninę ir gydytis natūraliomis priemonėmis.

Vyriausias gydytojas pasikvietė mus į kabinetą ir įtikinėjo operuotis, nes tikimybė, kad tai onkologinė liga – 90%. Mes jam papasakojome apie Dievo gydymo priemones ir parašėme pareiškimą, kad patys būsime atsakingi už savo pasirinkimo pasekmes.

👉🏻Surašėme gydymo PLANĄ:

– Malda, Biblijos skaitymas;

– mityba sultimis;

– greitas ėjimas nuo 5 – 10 km;

– kontrastinis dušas;

– hidroterapija.

Jau po kelių gydymo dienų pastebėjome aiškų pagerėjimą. Šlapimas buvo skaidrus, be kraujo priemaišų. Vasilijui buvo dar kartą atliktas ultragarsinis tyrimas, kuris neparodė jokių pakitimų. Gydymą tęsėme. Po pasivaikščiojimo Vasilijus darė hidroprocedūras: paimdavo du dubenis, vieną su šaltu, kitą su saikingai karštu vandeniu, ir pakaitomis sėdėjo juose. Procedūros trukmė šaltame vandenyje – 30 s, saikingai karštame – 3 min. Procedūros atlikdavo 2 kartus per dieną.

Savijauta su kiekviena diena buvo vis geresnė. Ryte ir vakare skaitėme Bibliją ir dvasinę literatūrą, stengėmės suprasti Dievo valią. Viešpats iš Dievo Žodžio atskleidė mums ypač svarbias vietas. Taip nepastebimai pralėkė 42 dienos. Savijauta buvo gera, tačiau svoris pastebimai sumažėjo.

Po gydymosi sultimis kurso, Vasilijus palaipsniui nutraukė sulčių dietą, valgydamas vaisius ir sutrintas daržoves. Tada jam vėl buvo atliktas MRT. Rezultatai pranoko visus lūkesčius. Gydytojai pasakė, kad jo šlapimo pūslė švari ir dingo uždegimai prostatos liaukoje. Štai taip baigėsi mūsų istorija su diagnoze „Šlapimo pūslės auglys“.

👉🏻Mūsų GYDYMO planas SULTIMIS:

6.00 – 250 ml vandens;

7.00 – 250 ml vandens su citrinų sultimis (1/2 citrinos);

8.00 – morkų sultys – 1 litras ir daugiau arba tiek, kiek gali išgerti ligonis;

10.00 – vanduo su medumi – 250 ml (1/2 a.š. medaus);

11.00 – vanduo su citrinų sultimis;

12.00 – vanduo su medumi;

13.00 – 70% morkų sultys ir 30% salierų, petražolių, pomidorų, brokolių, špinatų sultys;

15.00 – vanduo su citrina;

16.00 – vanduo su medumi;

17.00 – vanduo su citrina;

18.00 – obuolių – apelsinų sultys (0,5 l);

20.00 – vanduo su citrina.

Tiksliai nežinome koks buvo auglys, gerybinis ar piktybinis. Punkcijos nedarėme, todėl diagnozė nepatvirtinta.

☝🏼PASTABA: Dalindamiesi išgijimo patirčių liudijimais, nekviečiame jus bet kokiu atveju atsisakyti tradicinių gydymo metodų. Pasitarkite su savo gydytoju ir Dievu maldoje. Norime paraginti, kad kartu su gydymu būtinai praktikuotumėte sveikos gyvensenos principus, ir ieškotumėte natūralių “vaistų” iš Dievo vaistinės.

Prisiminkime, didžiausias Gydytojas – Dievas, kuris kasdien palaiko mūsų gyvybes. Linkime jums sveikatos ir vis didesnio Dievo pažinimo, Jo artumo.

✅ 8 Sveikatos principai:

👉🏻Mityba

👉🏻Judėjimas

👉🏻Vanduo

👉🏻Saulės šviesa

👉🏻Saikingumas

👉🏻Oras

👉🏻Poilsis

👉🏻Pasitikėjimas Dievu

Paruošta pagal: https://8doktorov.ru/prirodnye-sredstva-lecheniia…/

Please follow and like us:
0
Tweet 20
Pin Share20

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

RSS
Follow by Email
YouTube
INSTAGRAM