Išgydymas nuo krūties vėžio


▫️Man 71 metai, jau 23 metus gyvenu Izraelyje. Atvykome iš Ukrainos Kamenkos miesto. Papasakosiu, kaip Dievas išgydė mane nuo krūties vėžio.


▫️Dar gyvendama Ukrainoje, kreipiausi į gydytojus dėl krūties problemų. Izraelyje man kasmet buvo atliekama mamografija ir echoskopija. Keletą kartų buvo paimta biopsija, bet nieko nerasdavo.


▫️2017 metais praėjau dar vieną eilinį patikrinimą ir ilgai negavau atsakymo. Buvau rami, galvojau, kad viskas tvarkoje. Gavus atsakymą, buvo indikacija daryti dešinės krūties biopsiją. Laikas ėjo, o aš neužsisakiau eilės biopsijai. Iki to laiko mes jau septynis metus maitinomės visiškai augaliniu maistu. Maniau, kad turiu gerą imunitetą ir neskubėjau tikrintis.


▫️Nuo tyrimo praėjo du mėnesiai, o 2018 metų pavasarį pradėjau sapnuoti keistus sapnus. Stoviu, o prieš mane eile praeina buvę giminaičiai, pažįstami, draugai, kurie jau mirę. Jie praeina, nieko nesakydami, tik žiūri į mane su kažkokiu gailesčiu. Supratau, kad susidūriau su kažkuo rimtu. Paprašiau Dievo pašalinti šiuo sapnus ir jie dingo.


▫️Padariau biopsiją, o kai atėjau rezultato, gydytojas pasakė, kad man – 4 stadijos krūties karcinoma. Tai greitai plintantis vėžys. Išgirdusi diagnozę, kažkodėl baimės nejaučiau. Gįžau namo ir nusprendžiau pradėti sulčių terapiją.


▫️Gėriau vaisių ir daržovių sultis, o tarpuose – vaistažolės. Per tris savaites numečiau 8 kilogramus. Jaučiausi gerai, nebuvo skausmo, jėgų netekimo, bet auglys buvo apčiuopiamas, tai priminė apie ligą.


▫️Labai daug meldžiausi, klausiau Dievo: “Jei mano gyvenimas artėja link pabaigos, ką turėčiau padaryti pirmiausia?” Išpažinau nuodėmes, prašiau atleisti tas nuodėmes, kurių pati nematau. Meldžiausi pagal 85 Psalmės pažadą. Pas onkologą patekau tik po visų švenčių, gegužės pabaigoje. Ji mane apžiūrėjusi labai nustebo, kad jau 6 mėnesius vaikštau su karcinoma, o metastazių neturiu ir nepadidėjęs nė vienas limfmazgis. Aš papasakojau, kad naudojau sulčių terapiją ir, galbūt, tai lėtina ligos plitimą, bet gydytojams tai nėra argumentas.


▫️Birželio 16 dieną man buvo paskirta krūties operacija. Iš pradžių norėjo daryti chemoterapiją, o po to operaciją, bet aš sutikau tik operacijai, o tada matysim, kaip Viešpats vadovaus. Po operacijos jaučiausi labai gerai, net neprisimindavau diagnozės. Man buvo pašalinta tik ta vieta, kur buvo auglys. Ištyrus išpjautą auglį, pranešė, kad rasta daug negyvų vėžio ląstelių židinių, ir patarė tęsti sulčių terapiją.


▫️Toliau kiekvieną vakarą meldžiausi ir prašiau Viešpaties konkretaus atsakymo – ar man daryti chemoterapiją. Bet atsakymo nebuvo.


▫️Kartą vakare pasimeldusi, ruošiausi eiti miegoti, bet kažkodėl įsijungiau telefoną ir iš karto ekrane pasirodė antraštė: “4 stadijos krūties vėžys”. Natūralu, kad susidomėjau, pradėjau skaityti. Tai buvo moters pasakojimas, kuri praėjo visus pragaro ratus su ta pačia diagnoze, kaip mano, bet ji rado jėgų palikti ligoninę, pereiti prie sveikos gyvensenos, teigiamų emocijų, negalvoti apie ligą ir gyventi normalų gyvenimą. Jos artimieji padėjo jai tai padaryti ir ji pasveiko!


▫️Tai mane padrąsino ir pagalvojau, jeigu netikinti moteris išėjo iš šios būsenos, tai su Dievu aš juo labiau laimėsiu! Su šiomis mintimis nuėjau miegoti. Vidurnakty staiga pabudau ir iškart prisiminiau sapną, kurį sapnavau: kalbėjausi telefonu su savo buvusiu viršininku, kurio, tiesą sakant, jau nebebuvo gyvųjų tarpe.


▫️Išsigandau. Užmerkiau akis ir vėl pradėjau kalbėti su Dievu: „Viešpatie, jeigu mano gyvenimas baigiasi, pasakyk man, ką turiu padaryti?“ Ir staiga mintyse išgirdau žodžius rusų kalba: „Pasitikėk Dievu, pasitikėk Dievu, pasitikėk Dievu“, o tada, kaip per televiziją, praeina judanti eilutė, o ten žodžiai iš Biblijos: „VIEŠPATS mano šviesa ir išgelbėjimas, tad ko turėčiau bijotis? VIEŠPATS mano gyvenimo tvirtovė, tad prieš ką turėčiau drebėti?“ (Psalmynas‬ ‭27:1) Eilutės prabėgo prieš mano akis ir mintyse dainavau šiuos žodžius hebrajų kalba. Šiai psalmei sukurta muzika ir dažnai ją giedame bažnyčioje. Po to pasakiau: „Viešpatie, aš sveika!“, ir tuo metu mane nuo galvos iki kojų pervėrė baisus skausmas, ypač skaudėjo krūties srityje. Tada tarsi viskas nuo manęs nukrito ir skausmas dingo. Prisimenu, kaip sakiau: „Viešpatie, ačiū!“ Atsimerkiau ir pažvelgiau į laikrodį. Nuo to momento, kai pradėjau kalbėtis su Dievu, praėjo 10 minučių, ir tai nebuvo sapnas!


▫️Atsikėliau, išėjau į balkoną verkiau, juokiausi ir šlovinau Viešpatį už Jo gailestingumą man, nusidėjėlei. Chemoterapijos atsisakiau, nuo operacijos praėjo ketveri metai. Kasmet einu pasitikrinti ir, ačiū Dievui, viskas gerai.


Paruošta pagal: https://8doktorov.ru/isczelenie-ot-raka-grudi/

Please follow and like us:
0
Tweet 20
Pin Share20

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

RSS
Follow by Email
YouTube
INSTAGRAM