Operacijos nereikėjo

▫️Gydytoja pasakė, kad būtinas stacionarus gydymas, bet duktė nepaliko mamos, nelankomos, o išgydė ją natūraliomois priemonėmis.

▫️Kartą pamačiau, kad mamai ištinęs ir paraudęs kelis. Patinęs ir viršus , ir apačia. Kai paliečiau jį, pajutau karštį. Pamatavome temperatūrą – 37,3 C. Nuvežėme mamą į budinčią ligoninę. Gydytoja, pamačiusi kelį, iš karto pasakė diagnozę: bursitas. Ji pasakė, kad mamą reikia guldyti į ligoninę operacijai ir gydymui. Žiūrėjau į savo mamytę, kuriai 74 metai, ir negalėjau palikti ją vieną, nes dėl karantino lankyti draudžiama. Grįžę su vyru į automobilį, meldėme Dievo vedimo.

▫️Paskambinau gydytojams, dirbantiems krikščioniškuose sveikatos centruose, kurių veikla remiasi aštuoniais sveikos gyvensenos principais. Gavau rekomendacijas.

▫️Vartojome žaliuosius kokteilius, gėrėme priešuždegimines žolelių arbatas, darėme molio, druskos kompresus, hidroterapijos procedūras: viso kūno ir sutinusio kelio apvyniojimus.

▫️Žinoma, natūralūs metodai reikalauja laiko ir kruopštumo. Rezultatas buvo ne iš karto. Bet kiekvieną dieną savo akimis stebėjome, kaip mažėja uždegiminis procesas, o keliui ir aplinkiniams audiniams grįžo natūrali spalva. Po keturių savaičių nuėjome pas gydytoją, jis apžiūrėjo koją. Tada dar buvo likusi mažytė raudona dėmė. Padarė rentgeno nuotrauką, nustatė artritą. Kai grįžome pas gydytoją, aš paklausiau: „Ar mama serga bursitu?“ „Ne, jums tiesiog artritas. Jūs kritote ir susižeidėte kelį“, – gavome atsakymą.

▫️Ir toliau taikome hidroterapiją: darome apvyniojimus, apipilam vandeniu apatinę kojų dalį. Mama vaikšto ir šlovina Dievą už jo nuostabius darbus ir gailestingumą! Kūrėjo mums duoti paparasti natūralūs gydymo metodai pasirodė veiksmingi.

Paruošta pagal: https://8doktorov.ru/oboshlos-bez-operaczii/

Please follow and like us:
0
Tweet 20
Pin Share20

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

RSS
Follow by Email
YouTube
INSTAGRAM