Keiskite ĮPROČIUS, jeigu nuo jų PRIKLAUSO jūsų GYVENIMAS

Tie, kurie bandė greitai ir radikaliai pakeisti savo gyvenimą, dažnai perdega, praranda viltį. Bet jei sergate ar turite rimtų problemų, jūsų gyvenime būtini SKUBŪS pokyčiai.

✔️ Pavyzdžiui – diabetu sergantys pacientai. II tipo diabetikai dažnai mano, kad jei jie vykdys gydytojo nurodymus, tai viskas bus gerai. Tačiau net ir naudojant geriausią medicininę pagalbą ir vaistus, jų cukraus kiekis kraujyje taip ir liks didesnis nei optimalus. Praktiškai kiekvienas jų kūno organas ir audinys lėtai naikinami. Pirmoji aklumo išsivystymo priežastis – diabetas. Sergant diabetu, širdies ligų rizika padidėja 10 kartų.

✔️ Būtinos skubios permainos. Sportuodami (ėjimas apie 5 km per dieną arba lygiavertis krūvis), valgydami augalinį maistą ir vengdami rafinuotų produktų, daugiau kaip 50% II tipo diabetikų gali atsisakyti vaistų jau po 3-6 savaičių. Nuo 80% iki 90% diabetinės neuropatijos visiškai „išgydoma“.

✔️ Širdies – kraujagyslių ligos taip pat reikalauja greitų pokyčių. Dažniausia širdies problemų pasekmė – staigi mirtis. Todėl nelaukite širdies anginos (stenokardijos), kad pradėtumėte kažką keisti. Įrodyta, kad jei sumažinsite riebalų kiekį, kad jie sudarytų tik 10% nuo bendro maisto kaloringumo, mankštinsitės ir atliksite kitus pokyčius savo gyvenime, aterosklerozinės plokštelės per metus sumažės 5,5%.

✅ Jeigu esate sveiki ir norite likti tokiais, patys nuspręskite, kokius tikslus norite pasiekti ir keiskite savo gyvenimą. Bet jei jūsų sveikata prasta, nelaukite! MŪSŲ RYTOJUS priklauso nuo to, kaip GYVENAME ŠIANDIEN!

Paruošta pagal: https://8doktorov.ru/menyayte-privyichki-dlya-zdorovya/

Please follow and like us:
0
Tweet 20
Pin Share20

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

RSS
Follow by Email
YouTube
INSTAGRAM