Tulžies pūslės akmenys dingo!

Tulžies pūslė pilna akmenų, siuntimas operacijai… Pasirodo yra alternatyvus gydymas!

▫️Mano pažįstama dažnai skundėsi pykinimu ir skausmu dešiniame šone po šonkauliais. Echoskopija parodė kalkulinį cholecistitą – tulžies pūslė buvo pilna akmenų. Jai iš karto buvo pasiūlyta operuoti, bet ji atsisakė. Nežinodama ką daryti, pažįstama patarimo kreipėsi į mane. Patariau jai laikytis visų aštuonių sveikos gyvensenos principų.

▫️Buvo vasara, moteris gyveno kaime. Turėjo savo daržą, gausiai vaisių, daržovių, žalumynų. Daržas buvo didelis, ir vasarą ji neturėjo laiko gaminti maistą. Nuo pat ankstyvo ryto eidavo į daržą su vandeniu ir tiesiog ant lysvės plovė ir valgė vaisius, daržoves ir žalumynus. Rytais ir vakarais išsivirdavo sau takažolės arbatos. Gėrė mėnesį, paskui pakeitė vilnotaja erva. Šios dvi žolelės turi savybę tirpinti tulžies ir inkstų akmenis. Tik vilnotąją ervą reikia gerti per šiaudelį, nes ji turi dantų emalį ardančių savybių. 

▫️Pažįstama tris mėnesius gėrė žolelių arbatas su savaitės pertraukomis po mėnesio gydymo. Baigusi gydymą vaistažolių arbata, ji nuėjo išsitirti ultragarsu. Tulžies pūslėje akmenų nebuvo! Gydytojas palygino ankstesnį tyrimą su paskutiniuoju ir labai nustebo dėl rezultato. Paklausė, ką mano pažįstama darė. Ji papasakojo jam apie savo gydymą. Nuo to laiko mano pažįstama kas pusmetį geria takažolės arbatą profilaktikai ir toliau laikosi sveikos gyvensenos. 

Autorius: Lilija Laikovskaja, sveikos gyvensenos instruktorė

☝🏼PASTABA: Dalindamiesi išgijimo patirčių liudijimais, nekviečiame jus atsisakyti tradicinių gydymo metodų. Pasitarkite su savo gydytoju. Norime parodyti, kad kartu su gydymu būtina praktikuoti sveikos gyvensenos principus, ir paraginti jus ieškoti natūralių “vaistų” iš Dievo vaistinės. 

Prisiminkime, didžiausias Gydytojas – Dievas, kuris kasdien palaiko mūsų gyvybes. Linkime jums sveikatos ir vis didesnio Dievo pažinimo, Jo artumo.

✅ 8 Sveikatos principai:

👉🏻Mityba

👉🏻Judėjimas

👉🏻Vanduo

👉🏻Saulės šviesa

👉🏻Saikingumas

👉🏻Oras

👉🏻Poilsis

👉🏻Pasitikėjimas Dievu

Paruošta pagal: https://8doktorov.ru/kamni-v-zhelchnom-puzyre-ischezli/

Please follow and like us:
0
Tweet 20
Pin Share20

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

RSS
Follow by Email
YouTube
INSTAGRAM