Pasveikimas nuo fibromų ir cistų sveikos gyvensenos pagalba

▫️Prieš keletą metų buvau įskaitoje onkologijos dispanseryje. Kentėjau nuo fibromų ir cistų krūtyse ir kiaušidėse. Kankinausi stipriu kraujavimu. Gydytojai paskyrė operaciją, bet aš atsisakiau.

▫️Grįžusi namo meldžiausi ir prašiau Viešpaties išgydymo. Meldžiausi kasdien. Netrukus man pasiūlė išbandyti atkuriamąją aštuonių sveikatos principų galią. Nusprendžiau pabandyti, o jei po dviejų savaičių nepadės, eisiu operuotis.

▫️Tris kartus lankiausi krikščionių gydymo ir prevencijos centruose. Ten daug išmokau ir įsitikinau, kad aštuoni sveikatos principai veikia, atkuria prarastą sveikatą. Tereikia tik juos padaryti savo gyvenimo, kasdienių įpročių dalimi.

▫️Nuo to laiko, kai pasiūlė operaciją, praėjo penki metai, ir aš sveika! Kasdien gerdavau po stiklinę šviežiai išspaustų burokėlių-morkų sulčių, prieš valgį 3 kartus per dieną, laikiausi griežtos augalinės dietos, miego režimo, mankštinausi ir pakankamai gėriau švaraus vandens, tai pat naudojau vaistažolių terapiją. Ir, žinoma, pirmiausia savo gyvybę ir sveikatą patikėjau Dievui. Dėkoju Jam už šiuos paprasčiausius gydymo metodus!

PASTABA: Dalindamiesi išgydymo patirčių liudijimais, nekviečiame jus atsisakyti tradicinių gydymo metodų. Norime parodyti, kad kartu su gydymu būtina praktikuoti sveikos gyvensenos principus.

Prisiminkime, didžiausias Gydytojas – Dievas, kuris kasdien palaiko mūsų gyvybes. Linkime jums sveikatos ir vis didesnio Dievo pažinimo, artumo.

Paruošta pagal: https://8doktorov.ru/isczelenie-ot-fibrom-i-kist-s…/

Please follow and like us:
0
Tweet 20
Pin Share20

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

RSS
Follow by Email
YouTube
INSTAGRAM