10 žingsnių sveikam rytiniam pabudimui

Beveik visiems žinomi nemalonūs pojūčiai pabudus. Mūsų užduotis – pradėti dieną taip, kad gera pradžia taptų sėkmingos dienos garantu. Jums padės 10 žingsnių sveikam rytiniam pabudimui.

▫️1. Atsimerkite. Kūrėjas padovanojo jums naują gyvenimo dieną, ir jūs galite mėgautis visa jos įvairove. Mintyse padėkokite Visagaliui už šią dovaną.

▫️2. Pagalvokite apie artimuosius (giminaičius, draugus, kolegas), kuriems jūsų reikia. Labai svarbu suvokti, kad ši diena nebus nugyventa veltui. Net jei vakare buvote nusivylę ir jums atrodė, kad esate niekam nereikalingas, prisiminkite, kad danguje yra Dievas, Kuris myli jus, kaip Savo vaiką, ir šiai dienai turi planą jūsų gyvenimui. Pajuskite šią meilę!

▫️3. Atėjo laikas pažadinti kūną. Padarykite tai palaipsniui. Pasirąžykite ir keletą kartų nusižiovaukite.

▫️4. Kelis kartus giliai įkvėpkite ir iškvėpkite – tai padės prisotinti organizmą deguonimi.

▫️5. Būtina užtikrinti kraujo priplūdimą į galvą: pamasažuokite pakaušio gumburus, antakių lanką, ausų spenelius.

▫️6. Išjudinkime visus sąnarius: suspauskite ir atpalaiduokite kumščius, per riešus padarykite sukamuosius judesius, per alkūnes, pečius ir pėdas. Gulėdami „minkite dviratį“. Pasukite galvą į dešinę ir į kairę, prispauskite smakrą prie krūtinės.

▫️7. Patrinkite kartu delnus. Tada delnais patrinkite kūną iš viršaus į apačią. Tai užtikrins gerą kraujo cirkuliaciją.

▫️8. Keliamės iš lėto, stengdamiesi išvengti streso kūnui dėl staigaus padėties pasikeitimo. Pirmiausia atsisėskite lovoje, tada nuleiskite kojas žemyn ir tik tada stokitės.

▫️9. Ryte su malonumu išgerkite stiklinę (galima dvi) paprasto švaraus vandens ir. Tai puikus dušas vidaus organams ir pasiruošimas artėjantiems pusryčiams.

▫️10. O dabar turite kelias minutes Biblijos atsivertimui, Šventojo Rašto tekstų apmąstymui; apgalvokite šios dienos planus ir kreipkitės į Viešpatį, paprašykite Jo palaiminimo šiai dienai!

Paruošta pagal: https://8doktorov.ru/desyat-shagov-zdorovogo-utrennego-pro…/

Please follow and like us:
0
Tweet 20
Pin Share20

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

RSS
Follow by Email
YouTube
INSTAGRAM