Išgijimas ateina paprastų procedūrų pagalba

Kaip PAPRASTŲ sveikatą gerinančių procedūrų pagalba pagerinti savo sveikatą? Apie tai pasakoja sveikatos centrų lankytojai.

▫️Daug girdėjau apie gydymą krikščioniškuose sveikatos centruose paprastomis priemonėmis be vaistų ir taip pat nusprendžiau apsilankyti tokioje įstaigoje. Atvykusi į sveikatos gerinimo centrą „Naš dom“ Vinicos regione (Ukrainoje), susipažinau su moterimi iš savo miesto. Jai reikėjo daryti skydliaukės operaciją, bet prieš tai ji nusprendė pasigydyti. Gydoma ji buvo paprastomis priemonėmis: aktyvintos anglies kompresais, bendruoju masažu, gydomosiomis mankštomis, žolelių arbatomis, hidroterapija. Prieš procedūras visada būdavo meldžiamasi.

▫️Per gydymo laikotarpį, mano žemietės nuostabai, skydliaukė sumažėjo. Aš taip pat pradėjau jaustis geriau. Turėjau problemų su nugara, o gydymo pabaigoje laikysena tapo daug tolygesnė. Grįžus namo, maždaug po metų netikėtai vėl sutikau tą moterį. Ji pasakė, kad operacijos neprireikė, o dabar ji surinko 15 bendradarbių ir veža juos gydytis į „Naš dom“.

▫️Man tai buvo aiškus įrodymas, kaip Dievas paprastais gydymo metodais gali išgydyti mūsų negalias ir ligas veiksmingiau nei šiuolaikiniai vaistai! Daug girdėjau apie išgydymą sveikatos centruose, bet ir pati asmeniškai tapau to liudininke. Girdėjau, kad kai kurie žmonės buvo išgydyti net nuo vėžio.

✅ Šlovė mūsų Dievui, kad Jis visada pasiruošęs palaikyti mus problemose, išgyvenimuose, ligose. Mums tereikia išmokti pasitikėti Juo ir būti pasiruošusiems priimti visus Jo palaiminimus.

Paruošta pagal: https://8doktorov.ru/prostye-proczedury-prinosyat-isczelen…/

Please follow and like us:
0
Tweet 20
Pin Share20

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

RSS
Follow by Email
YouTube
INSTAGRAM